SusuPetal: Vanhat poikaystävät : tekstejä 2006-2016

Osta kirja itsellesi

Nyt saa ottaa ihan kaikilla suosituksilla Vanhat poikaystävät syliin, sillä jos tykkää SusuPetalin teksteistä ja kukapa ei tykkäisi, niin tässä niitä olisi.

Olen aina tykännyt SusuPetalista; siitä miten hän kirjoittaa, kuinka osaa asetella sanat niin hyvään järjestykseen ja valita juuri oikeita sanoja, jotka puhuttelevat, koskettavat ja ravistelevat, nostavat tunteita esiin.

Vanhat poikaystävät on sylillinen runoja ja tarinoita kymmenen vuoden ajalta ja silti vaan niin tuoreita, aitoja ja rehellisiä. Lukija saa oppia tuntemaan noista sanoista ihmisen, joka panee itsensä peliin, sarkasmin keinoin, aivan kuin sellainen vino hymy suupielessä heittelisi tarinaa, josta voi aluksi loksahtaa leuka rinnalle, mutta alkaa sitten hymyilyttää.

Persoona Proosa

Minussa ei ole runoilijan vikaa
olen liian täydellinen
katu-uskomaton.
Katumattomuuteni hinta
on olla olematta
runoilija, en ole oikealla tavalla tunteva
niin kuin toiset
toinen toistaan tuntien.

Lukekaa ja nauttikaa!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...