SF Said: Varjak Käpälä, lainsuojaton

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Varjak Käpälä, Lainsuojaton jatkaa Varjak-kissan tarinaa. Varjak on muuttanut ystäviensä luo kaupunkiin, jota terrorisoi albiinokissa Selja Kalma jengeineen. Varjakin pitäisi pelastaa kaupunki, mutta se ei ole helppoa. Selja Kalma on taitava taistelija ja haluaa puolestaan tuhota lopullisesti Varjakin.

Kissat kaupungissa näkevät lähes nälkää, osa kissoista kuolee tai häviää salaperäisesti ja Kalman jengi toimii sekä hallitsee ruokamarkkinoita. Varjakilla on edelleen apunaan esi-isä Jalal ja tämän opetukset Tiestä. Kaupunki on pelottava ja vaarallinen paikka. Varjakin on opittava taistelemaan ja olemaan pelkäämättä, vaikka joskus se tuntuukin täysin mahdottomalta.

Varjak oppii luottamaan omiin voimiinsa sekä ystäviinsä. Viimeinen taistelu Seija Kalman kanssa on edessä ja se on hurjempi kuin koskaan.

Kirja on Varjakin ensimmäistä tarinaa jännittävämpi ja hurjempi, onhan Varjak myös vanhempi. Edelleen David McKean on kuvittanut kirjan, tällä kertaa kuvitus on hieman erilaista ja mukana on mustavalkoisen lisäksi haaleaa sinistä, itselleni tulee mieleen aavistus kaupungin valoista…

Edelleen jännittävä fantasiakirja kaikille ikään katsomatta. Kuvitus on vauhdikkaampaa kuin edellisessä kirjassa, samoin tarina. Tämäkin sopisi hyvin ääneen luettavaksi ja katseltavaksi. Erinomainen kirja myös kaikille kissaihmisille, suosittelen!

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...