SF Said: Varjak Käpälä, lainsuojaton

Osta kirja itsellesi

Varjak Käpälä, Lainsuojaton jatkaa Varjak-kissan tarinaa. Varjak on muuttanut ystäviensä luo kaupunkiin, jota terrorisoi albiinokissa Selja Kalma jengeineen. Varjakin pitäisi pelastaa kaupunki, mutta se ei ole helppoa. Selja Kalma on taitava taistelija ja haluaa puolestaan tuhota lopullisesti Varjakin.

Kissat kaupungissa näkevät lähes nälkää, osa kissoista kuolee tai häviää salaperäisesti ja Kalman jengi toimii sekä hallitsee ruokamarkkinoita. Varjakilla on edelleen apunaan esi-isä Jalal ja tämän opetukset Tiestä. Kaupunki on pelottava ja vaarallinen paikka. Varjakin on opittava taistelemaan ja olemaan pelkäämättä, vaikka joskus se tuntuukin täysin mahdottomalta.

Varjak oppii luottamaan omiin voimiinsa sekä ystäviinsä. Viimeinen taistelu Seija Kalman kanssa on edessä ja se on hurjempi kuin koskaan.

Kirja on Varjakin ensimmäistä tarinaa jännittävämpi ja hurjempi, onhan Varjak myös vanhempi. Edelleen David McKean on kuvittanut kirjan, tällä kertaa kuvitus on hieman erilaista ja mukana on mustavalkoisen lisäksi haaleaa sinistä, itselleni tulee mieleen aavistus kaupungin valoista…

Edelleen jännittävä fantasiakirja kaikille ikään katsomatta. Kuvitus on vauhdikkaampaa kuin edellisessä kirjassa, samoin tarina. Tämäkin sopisi hyvin ääneen luettavaksi ja katseltavaksi. Erinomainen kirja myös kaikille kissaihmisille, suosittelen!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Tämä kirja on sitten oikeasti hyvä kirja! Olen lukenut tätä saamaa sarjaa olevan aikaisemman kirjan, Varjak Käpälä, sekin oli hyvä, mutta tämä, Varjak Käpälä Lainsuojaton on ihan lyömätön! Hetkistä jännitystä ja verisiä taisteluja, wau! Sekä kissojen todellista olemusta kuvaavia hetkiä… Voisin lukea tuon kirjan vaikkapa miljoona kertaa uudestaan ja uudestaan.
    Luin tosin tuon kirjan ihan viikossa , ihana kirja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...