Anne Leinonen: Vaskinainen

Osta kirja itsellesi

Tuonelan pyörän liike pysähtyy. Maailman järjestys menee sekaisin, kun kuolleet eivät enää kierrä elämän suuressa kiertokulussa. Joet ehtyvät, uutta elämää ei synny. Pysähtymisen takana on Vaskinainen, ylpistynyt Tuonelan asukki, joka nousee kapinaan asioiden järjestystä vastaan. Kapina tukahdutetaan ja Vaskinainen karkotetaan Tuonelasta.

Maan päällä lammaspaimen Niilas saa kylänvanhimmilta tehtäväksi lähteä hakemaan apua kaupungista. Eihän kaupungista katastrofiin apua löydy, mutta Niilas lähtee matkaan, yhyttää matkan varrelta seurakseen Ulpukka-nimisen naisen ja päätyy lopulta pelastamaan koko maailman – toki monen mutkan kautta.

Vaskinainen on tyylikäs teos, jossa yhdistyvät kalevalaiset sävyt, antiikin legendat ja maailmanpelastusfantasian kuviot. Lopputulos on kiehtova ja omintakeinen seikkailu.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...