Hannu Mäkelä: Venäjää aikuisille

Venäjää aikuisille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Varmaan kaikilla suomalaisilla on jonkinlainen käsitys Venäjästä ja sen kansalaisista, mutta samalla ei niitä kuitenkaan tunneta kunnolla. Hannu Mäkelän kirja Venäjää aikuisille lisää omalta osaltaan tietoutta tällä saralla.

Mäkelä kirjoittaa omista matkakokemuksistaan Venäjällä, sikäläisistä ihmisistä ja muista paikallisista asioista. Kirjan luvut ovat irrallisia katkelmia tapahtumista vuosien varrella. Alueellisesti liikutaan eniten Pietarin suunnalla. Luonteeltaan kirja on matkakertomuksen, muistelmateoksen ja tavallisen tietokirjan risteytys.

Kirjan nimen ja takakannen perusteella luulin saavani luettavakseni toisenlaisen kirjan, jonkinlaisen kulttuurioppaan. Vaikka tämä olikin erilainen teos kuin mitä ennakkoon oletin, kokonaisuus ei silti ollut huono. Kirja oli kiinnostavaa luettavaa ja antoi uutta tietoa.

Tämä sopii luettavaksi kaikille, joitä Venäjä maana kiinnostaa. Jos Anna-Lena Laurenin kirjat on jo luettu, niin Mäkelän kirja sopii hyvin luettavaksi niiden jälkeen, mutta tämä sama lukuvinkki toimii toki toisinkin päin.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...