Marco Malvaldi: Viiden korttipeli

Osta kirja itsellesi

Unelias italialainen kylä saa herätyksen kun paikallisen baarin roska-astiasta löytyy kuollut tyttö. Murhiin tottumaton kylän komisario vain mokailee tutkiessaan, joten juro mutta fiksu baarinpitäjä Massimo laittaa aivonystyrät liikkeelle ja rupeaa pohtimaan murhaa ja mahdollisia tai mahdottomia syyllisiä. Avuksi eli riesaksi hän saa baarin juoruilevan kantanelikon.

Viiden korttipeli on kepeän viihdyttävä dekkari, vaikka kylmää murhaa selvitelläänkin. Lämminhenkisessä kirjassa saattaa olla liian kuuma cappuccinolle, muttei koskaan liian kuuma rikoksen ratkaisemiseen. Viiden korttipeli ei ole rikoskirjallisuuden huippua, mutta kuiva huumori ja mainiot hahmot tekevät kirjasta kivan kahvitauon suurten romaanien välillä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.