Korttipelit

Korttipelit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Korttipelit on tiivis opaskirjanen, joka esittelee kolmenkymmenenviiden pelin säännöt. Pelien joukko on kirjava, joukossa on niin vakavia taitopelejä kuin myös kevyempiä “perhepelejä.” Osa peleistä on yleisesti tuttuja, kuten pokeri, osa taas ainakin itselleni täysin vieraita, kuten pinochle, klaberjass ja bezique.

Joka pelistä säännöt on esiteltynä varsin tiiviisti. Tämä helpottaa vieraiden pelien lähestymistä, sillä sääntöjä lukee vaikka kesken pelin. Muutaman vaikeamman pelin kohdalla toivoisi kuitenkin hieman enemmän syvyyttä ohjeisiin. Ohjeet nimittäin voisivat hieman uppoutua vaikeampien pelien taktiikoihin. Tilaa tähän varmaankin olisi voinut olla, sillä kirjalla on pituutta vain 64 sivua.

Yhtä kaikki Korttipelit on asiansa ajava opaskirjanen. Se antaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua helposti laajaan joukkoon pelejä. Vielä enemmän korttipelejä löydät kuitenkin Korttipeliopas-nettisivuilta ja samannimisestä e-kirjasta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...