Barb Whiter (toim.): Kodin suuri pelikirja : Yli 200 peliä ja leikkiä ohjeineen

Kodin suuri pelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Barb Whiterin toimittama Kodin suuri pelikirja tarjoilee miellyttävän monipuolisen otoksen pelien maailmaan. Kirjasta löytyy niin seuraleikkejä, korttipelejä, lautapelejä, dominopelejä, noppapelejä kuin erilaisia liikuntapelejä ja -leikkejä.

Valikoima on monipuolinen ja kattava. Pelit on esitelty tiiviisti ja selkeästi. Itse kortti- ja lautapeliharrastajana voin todeta kyseisen osaston asialliseksi: korttipelit keskittyvät lastenpeleihin, mutta kirjassa esitellään myös kansainvälisen yleissivistyksen kulmakiviä.

Kodin suuri pelikirja on hyvä perusteos joka perheen kirjahyllyyn. Kirjasta löytyy paljon pelejä ja leikkejä lasten tarpeisiin, mutta myös runsaasti aikuisille sopivia seurapelejä — kirja tekee tarpeettomaksi useammankin kaupasta saatavan seurapelin, joten sikälikin se on hintansa arvoinen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...