Pekka Ranta: Marjapussissa Porvooseen

Osta kirja itsellesi

Marjapussi on suosittu suomalainen korttipeli. Marjapussissa Porvooseen esittelee pelin säännöt ja strategiat. Lisäksi esitellään huutopussi ja muutama muu marjapussin muunnelma ja parikymmentä muuta peliä, pääasiassa lasten pelejä ja seurapelejä. Blackjack-peli saa lisäksi erikoishuomiota osakseen.

On suuri ilo nähdä korttipelikirja, joka paneutuu yhteen peliin perusteellisemmin, ilman että peli on bridge tai pokeri. Marjapussi on kotimaista peliperinnettä, vaikka pohjimmiltaan varsin keskieurooppalainen peli onkin, ja on hyvä, että peli on saatu säilöttyä kirjaksi. Kirjan 128 sivun sisällöstä puolet käsittelee marjapussia, joten aihe tulee käsiteltyä kunnolla.

Kirjan neuvoilla oppii varmasti pelaamaan marjapussia ja huutopussia ja strategiastakin pääsee varmasti jyvälle. Tällaisia kirjoja soisin tehtävän enemmänkin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Tuohan on ihan pakko saada luettavakseen, kun muistelee niitä satoja (jollei jopa tuhansia) marja- ja huutopussipeli-iltoja… ;D Hyvä vinkki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...