Francesca Hornak: Viikko on pitkä aika

Viikko on pitkä aika

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Olivia saapuu viettämään joulua kolmannesta maailmasta ensimmäiseen, mutta kun hän ja koko perhe joutuvat viikoksi karanteeniin, ei ole paikkaa, johon perhettään voisi paeta. Kaikilla asianomaisilla on suuria salaisuuksia, jotka vähitellen tulevat julki tässä iloisessa perhetapahtumassa.

Perheen pakollinen yhteiselo on yleinen aihe, josta saa irtoamaan niin huumoria kuin draamaa. Mutta se, ettei perhe kestä olla viikkoa keskenään on todellakin ensimmäisen maailman ongelmia. On suositumpaa olla julkisen salaisesti ärsyyntynyt perheeseensä kuin oikeasti tulla perheen ja suvun kanssa toimeen.

Viikko on pitkä aika on viihdyttävä ja varmasti samastuttavaa löytyy, oli oma perhe tai suku minkälainen tahansa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...