Glen Duncan: Viimeinen ihmissusi

Osta kirja itsellesi

Jake Marlowe on tietääkseen maailman viimeinen ihmissusi. Agentuuriosasto Moiko on metsästänyt ihmissudet sukupuuttoon ja Jaken täytyy varoa nahkaansa. Jake on kuitenkin elänyt satoja vuosia ja elämä on alkanut tökkiä jo jonkin aikaa sitten, joten hän päättää karata maaseudulle odottelemaan vääjäämätöntä kuolemaansa. Mutta kaikki tai oikeastaan mikään ei mene niin kuin suunnittelee, ei edes ihmissuden elämässä.

Viimeinen ihmissusi käsittää kolme kuunkiertoa ja mukaan mahtuu elämään kyllästymistä, verisiä taisteluita ja intohimoista rakkautta. Viimeinen ihmissusi on sekoitus agenttikirjallisuutta ja eläimellistä seikkailua. Kirja ei päädy omiin suosikkeihini mutta oli viihdyttävä ja mukavan nopea lukea.

Viimeistä ihmissutta on kirjoitettu neljän kirjan kerran mutta kyseessä ei todellakaan ole nuorille sopiva Houkutus -korvike. Fantasiaa hieman roisimpaan ja aikuisempaan makuun.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Olihan se roisi ja hurja. Ehkä juuri siksi ihmissuden mielenmaiseman kuvitteellisena kuvauksena toimi mulle loistavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...