Glen Duncan: Viimeinen ihmissusi

Viimeinen ihmissusi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jake Marlowe on tietääkseen maailman viimeinen ihmissusi. Agentuuriosasto Moiko on metsästänyt ihmissudet sukupuuttoon ja Jaken täytyy varoa nahkaansa. Jake on kuitenkin elänyt satoja vuosia ja elämä on alkanut tökkiä jo jonkin aikaa sitten, joten hän päättää karata maaseudulle odottelemaan vääjäämätöntä kuolemaansa. Mutta kaikki tai oikeastaan mikään ei mene niin kuin suunnittelee, ei edes ihmissuden elämässä.

Viimeinen ihmissusi käsittää kolme kuunkiertoa ja mukaan mahtuu elämään kyllästymistä, verisiä taisteluita ja intohimoista rakkautta. Viimeinen ihmissusi on sekoitus agenttikirjallisuutta ja eläimellistä seikkailua. Kirja ei päädy omiin suosikkeihini mutta oli viihdyttävä ja mukavan nopea lukea.

Viimeistä ihmissutta on kirjoitettu neljän kirjan kerran, mutta kyseessä ei todellakaan ole nuorille sopiva Houkutus-korvike, vaan fantasiaa hieman roisimpaan ja aikuisempaan makuun.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...