Juba: Viivi ja Wagner 24 : Parisuhdekriisisuklaa

Parisuhdekriisisuklaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kevät on ollut harvinaisen hyvää aikaa sarjakuvien saralla, ainoastaan Viivi ja Wagner on jäänyt pienemmälle huomiolle. Sitä puutetta onneksi korvataan nyt Parisuhdekriisisuklaa-albumilla, joka on järjestysnumeroltaan 24. Viivi ja Wagner -albumi.

Sarjakuvastrippi seuraa sian ja naisen yhteiseloa. Se ei ole koskaan ongelmatonta, Wagner saa alati hulttiomaisia päähänpistoja ja Viivi lienee liian kiltti sietäessään niitä. Huolimatta ongelmistaan onnistuvat he aina voittamaan ongelmansa ja sopivat toisilleen.

Tämänkertainen albumi seuraa yhä Viivin perhesuhteita. Viivin ja Wagnerin luona asuneet Viivin äiti ja mummo lähtevät Wagnerin onneksi, mutta uusia haasteita on tarjolla heti käänteen takana. Viivin vanhemmat haluaisivat vävyksi jonkun muun kuin sian ja Viiville tuleva perintökin aiheuttaa enemmän ongelmia kuin odottaisi.

Kokonaisuutena paketti on varsin tuttua kauraa sarjakuvaa seuranneille. Kirjan hankkiessa tietää mitä saa, mikä kertoo parhaiten vakaasta tasosta. Parisuhdekriisisuklaa on varsin mukavaa kevytlukemista.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...