Juba: Viivi ja Wagner 24 : Parisuhdekriisisuklaa

Parisuhdekriisisuklaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kevät on ollut harvinaisen hyvää aikaa sarjakuvien saralla, ainoastaan Viivi ja Wagner on jäänyt pienemmälle huomiolle. Sitä puutetta onneksi korvataan nyt Parisuhdekriisisuklaa-albumilla, joka on järjestysnumeroltaan 24. Viivi ja Wagner -albumi.

Sarjakuvastrippi seuraa sian ja naisen yhteiseloa. Se ei ole koskaan ongelmatonta, Wagner saa alati hulttiomaisia päähänpistoja ja Viivi lienee liian kiltti sietäessään niitä. Huolimatta ongelmistaan onnistuvat he aina voittamaan ongelmansa ja sopivat toisilleen.

Tämänkertainen albumi seuraa yhä Viivin perhesuhteita. Viivin ja Wagnerin luona asuneet Viivin äiti ja mummo lähtevät Wagnerin onneksi, mutta uusia haasteita on tarjolla heti käänteen takana. Viivin vanhemmat haluaisivat vävyksi jonkun muun kuin sian ja Viiville tuleva perintökin aiheuttaa enemmän ongelmia kuin odottaisi.

Kokonaisuutena paketti on varsin tuttua kauraa sarjakuvaa seuranneille. Kirjan hankkiessa tietää mitä saa, mikä kertoo parhaiten vakaasta tasosta. Parisuhdekriisisuklaa on varsin mukavaa kevytlukemista.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...