Siri Kolu: Villitalon valitsemat

Villitalon valitsemat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tomtomin ja hänen naapureidensa matka Rapinalinnan mukana saa yllättävän käänteen, kun kyytiin nousee hurjapäinen Dunia-tyttö. Dunia asuu Hattaralinnassa, toisessa miljonääri van Böökin rakennuttamassa huvilassa, joka Rapinalinnan tavoin on ottanut useammat jalat alleen. Duniasta onkin Tomtomille ja kumppaneille verraton apu, kun Harri Hyss-Sumeliuksen johtamat HeadTechin joukot yrittävät saada Rapinalinnan salaisuudet haltuunsa. Salaisuuksia talossa tosiaankin on, ja vähitellen Tomtom oppii ymmärtämään kotinsa arvoituksia yhä paremmin.

Villitalon valitsemat on toinen osa Siri Kolun Villitalon aloittamassa lastenromaanisarjassa. Villitalon valitsemat onkin jo kunnon seikkailujännäri alakouluikäisille, sillä vauhtia ja vaaratilanteita siitä ei tosiaankaan puutu. On myös kiinnostavaa, kuinka Siri Kolu antaa rapinalinnalaisten ja samalla lukijoidensa löytää yhä lisää oivallettavaa kotitalonsa oudosta luonteesta.

Meillä Villitalon valitsemia luettiin ensi parin-kolme luvun iltasatupätkinä, mutta jännityksen tiivistyessä niin isä kuin lapsikin halusivat hieman kiristää vauhtia. Paksussa kirjassa ei tylsiä hetkiä juuri ole. Villitalon valitsemat nousee heittämällä vuoden koukuttavimpien lastenromaanien joukkoon, ja lopun perusteella jatkoa sopii yhä odottaa. Vahva suositus koko perheeltä!

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...