Julia Tuvesson: Vuokaruoka : Vaivatonta kasvisruokaa uunissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Monet harrastukset ovat nousseet kukoistamaan blogien ja Instagram-tilien avustamana ja ruoanlaitto on hyötynyt uusista alustoista merkittävästi. Uudet alustat ovat myös nostaneet uusia tähtiä ruokakulttuurin suunnannäyttäjiksi ja ruotsalainen Julia Tuvesson on yksi heistä Tuvessonskan-bloginsa avustamana. Tuvessonin menestys perustuu ajatukseen siitä, että vihreä ja yksinkertaisempi on parempi, ja että käyttämällä uunivuokaa ruoan valmistukseen sekä vihreys että yksinkertainen on helppo saavuttaa.

Vuokraruoka : Vaivatonta kasvisruokaa uunissa -kirjassaan Tuvesson esittelee oman neljän kohdan mallinsa vuokaruoan valmistamiseen. Hän puhuu ensiksi pohjasta, toiseksi mausteista, rasvoista ja yrteistä, kolmanneksi päällisistä ja lisukkeista ja lopuksi kastikkeista ja dipeistä. Tätä yksinkertaista neljän peruskohdan listaa soveltamalla on mahdollista luoda uusia yksinkertaisia ruokia niin aineista, joita jääkaapin perälle on jäänyt ja jotka herkästi heitetään roskiin kuin rakentaa varta vasten suunniteltu ja kaupasta hankittu kokonaisuus vuokaan.

Kirjassa esitellään myös jokaiseen neljään kohtaan reseptejä ja tapoja valmistaa kunkin kohdan ruokia ja lisukkeita. Reseptit ovat yksinkertaisia, niitä on riittävästi, ne ovat valmistettavissa hyvin tavanomaisista raaka-aineista ja jokainen resepti sisältää myös seikkaperäisen ohjeen ruoan valmistamiseen. Lisäksi valtaosa resepteistä sisältää myös erinomaisen esimerkkikuvan ruokalajista, joka auttaa hahmottamaan sitä tavoitetta, johon jokaisen kotikokin on kirjaa lukemalla tarkoitus päätyä.

Kaiken kaikkiaan Vuokaruoka : Vaivatonta kasvisruokaa uunissa on erinomainen keittokirja niille, jotka haluavat laajentaa kasvisruokavalikoimaansa ja tehdä sen helposti ymmärrettävää mallia soveltaen. Uusien asioiden oppimiseen yksinkertaistaminen on hyvä tapa ja siinä Tuvesson on onnistunut hyvin ja näyttävästi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...