Wilma Hurskainen ja Anu Vallinkoski: Lasten eka keittokirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Monet lapset innostuvat asioista parhaiten, kun saavat olla käytännön tekemisessä mukana. Tämä pätee myös ruoanlaittoon ja Lasten eka keittokirja madaltaa kynnystä kokeilemaan aivan itse.

Konseptina on selkeät ohjeet ja paljon kuvia. Plussaa siitä, että kuvat ovat luonnollisen näköisiä ja pääpaino on ruoassa eikä kattauksessa tai koristelussa. Myös ohjetekstit ovat nuorellekin lukijalle helposti ymmärrettävissä.

Pääpaino on varsinaisissa ruoissa, mutta lopussa on myös kolme jälkiruokaohjetta. Mukana on sekä vanhempia että uudempia perusruokia. Munakkaan ja pizzan rinnalle istuvat hyvin linssikeitto ja papupihvit.

”Kokkailun iloa eskareille ja alakouluikäisille” sanoo kansiteksti, mutta kirja sopii kaikenikäisille, etenkin jos ruoanlaiton salat ovat jääneet avautumatta.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 867 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...