Caitlin Doughty: Will My Cat Eat My Eyeballs? Big Questions from Tiny Mortals about Death

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lapsen suusta totuus kuullaan, mutta myös parhaimmat kysymykset.

Caitlin Doughty on hautausurakoitsija, joka tietää kuolemasta enemmän kuin normi kuolevainen. Caitlin on kerännyt kirjaan lasten esittämiä kysymyksiä kuolemasta, joita aikuiset eivät keksisi tai kehtaisi kysyä. Vastaukset ovat hauskoja ja informatiivisia, joka auttaa niin lapsia kuin aikuisiakin käsittämään, että kuolema on osa elämää, eikä sen tarvitse olla pelottava aihe. Will My Cat Eat My Eyeballs? -teoksen luettuaa tietää, voiko sukulaisen pääkallon pitää, mitä tapahtuu, jos kuolee erikoisessa paikassa, kuten avaruudessa tai lentokoneessa ja mitä tapahtuu kuolleille lemmikkieläimille.

Will My Cat Eat My Eyeballs? sopii tiedonjanoisille makaaberin harrastajille, mutta myös oppaaksi siihen, miten kuolemasta kannattaa pienille jälkeläisilleen kertoa ja miten kuolemaan voi suhtautua ilman traumoja ja painajaisia. Saa myös huomata, että kysymyksiä pienillä ihmisen aluilla riittää ja että kyselyikä on paras ikä, eikä siitä kannata koskaan kasvaa ulos.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...