Caitlin Doughty: Will My Cat Eat My Eyeballs? Big Questions from Tiny Mortals about Death

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lapsen suusta totuus kuullaan, mutta myös parhaimmat kysymykset.

Caitlin Doughty on hautausurakoitsija, joka tietää kuolemasta enemmän kuin normi kuolevainen. Caitlin on kerännyt kirjaan lasten esittämiä kysymyksiä kuolemasta, joita aikuiset eivät keksisi tai kehtaisi kysyä. Vastaukset ovat hauskoja ja informatiivisia, joka auttaa niin lapsia kuin aikuisiakin käsittämään, että kuolema on osa elämää, eikä sen tarvitse olla pelottava aihe. Will My Cat Eat My Eyeballs? -teoksen luettuaa tietää, voiko sukulaisen pääkallon pitää, mitä tapahtuu, jos kuolee erikoisessa paikassa, kuten avaruudessa tai lentokoneessa ja mitä tapahtuu kuolleille lemmikkieläimille.

Will My Cat Eat My Eyeballs? sopii tiedonjanoisille makaaberin harrastajille, mutta myös oppaaksi siihen, miten kuolemasta kannattaa pienille jälkeläisilleen kertoa ja miten kuolemaan voi suhtautua ilman traumoja ja painajaisia. Saa myös huomata, että kysymyksiä pienillä ihmisen aluilla riittää ja että kyselyikä on paras ikä, eikä siitä kannata koskaan kasvaa ulos.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Kappas! Hauska huomata, että Doughty on jatkanut kirjoittajan urallaan, hänen ensimmäinen kirjansa oli kyllä yllättävän hyvä. Pistetään lukulistalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...