Daniel Clowes: Wilson

Kansi: Wilson

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Wilson on keski-ikäinen mies, joka rahjustaa elämänsä läpi kaikesta valittaen. Siinä sivussa hän pilaa kohtaamiensa ihmisten päivät.

Päähenkilö on ärsyttävä, ruikuttava, itsekäs paskahousu, jonka edesottamukset on kuitenkin pakko lukea loppuun, kun on kerran aloittanut. Kirjan takakansi yrittää välittää, että päähenkilössä piilisi sympaattisia ominaisuuksia, mutta olen eri mieltä. Sivun pituisten, yhtenäistä juonta kertovien strippien huumaava vaikutus on lukijan lapsenuskossa, että tällä kertaa Wilson ei mokaa… ja sitten hän aina mokaa.

Täysin absurdeihin sfääreihin  hurvahtava tarina miellyttää kaikkia mustan huumorin ystäviä ja tyydyttää Daniel Clowes -fanit. Kiitos, että tämä on suomennettu.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...