Alicia Kachmar ja Margaret McGuire (toim.): Witch Craft : Wicked accessories, Creepy-cute toys, Magical treats, and More

Osta kirja itsellesi

Tämän pienen kirjasen löysin sattumalta etsiessäni askartelulehtiä ja kirjoja, eikä nimi pettänyt odotuksia.

Illat pitenevät ja syksy on viimeistään pyyhkäissyt kesän tieltään. Halloween lähenee ja jostain kumman syystä Halloween-askartelu ja koristelu on kaikkein hauskinta. Ehkä jouluaskartelua saa tehdä kyllästymiseen asti ja ystävänpäivä on liian lällyä. Margaret McGuire ja Alicia Kachmar ovat koonneet yksiin kansiin hupaisan kokoelman Halloween-teemaisia askarteluvinkkejä kädentaitoisilta ympäri maailmaa.

Witch Craftissa on mielenkiintoinen askartelukokoelma niin nuorille kuin aikuisillekin. Kirjassa on muun muassa resepti hautakakkuihin, virkkausohje luumaskotteihin, ompeluohje huopahaamuun ja ohjeet omien rubiinikenkien tekoon. Kirja on englanninkielinen, mutta kuvat ja mallit ovat niin selkeitä, ettei kaikissa tarvita tekstiohjeita ja kirjasta saa paljon hyviä ideoita.

Witch Craftissä ei ole mitään muuta vikaa kuin, että se on liian lyhyt. Kirja saisi olla vaikka kuinka paksu koska ohjeet ovat niin ihania. Kirjalla on onneksi omat nettisivut, missä on lisää vinkkejä ja kirjan lopussa vielä linkkilista mistä voi ostella tarvikkeita ja lisää kirjoja.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.