Christy Daugherty: Yön Perintö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yön perintö jatkaa Night School -sarjaa uusin jännittävin kääntein. Allie on kotiutunut Cimmerian sisäoppilaitokseen ja yrittää parhaansa mukaan toipua koululla koetuista traagisista tapahtumista. Valitettavasti rauha ei jatku kovin kauan, sillä joku yrittää kidnapata Allien. Hän saakin pian kuulla hämmästyttäviä uutisia perheestään, ja joutuu jälleen kerran miettimään, kehen oikein voi luottaa. Lisäksi käynnissä on valtataistelu, jossa jokaisen on valittava puolensa. Muiden ongelmiensa ohessa Allie joutuu setvimään myös rakkauselämäänsä, sillä suhde ihanan Carterin kanssa tuntuu kulkeutuvan kriisistä toiseen.

Koin hieman käynnistysmisvaikeuksia Yön perintö -kirjan kanssa, sillä en millään meinannut muistaa, mihin ensimmäisessä osassa jäätiin ja mitä kaikkea oli tapahtunut. Kertausta edellisen osan tapahtumiin ei nimittäin juurikaan ollut. Tästä toivuttuani Yön perintö osoittautui edeltäjänsä tavoin vauhdikkaaksi ja jännittäväksi kirjaksi, joka onnistui yllättämäänkin lukijansa muutamaan otteeseen. Lisäbonusta kirja ansaitsee siitä, ettei parisuhdetta kuvata pelkäksi onneksi ja auvoksi, vaan suuri rakkaus saattaa jopa lopahtaa.

En suosittelisi Night School -sarjaa suoranaisesti aikuislukijoille, mutta omalle kohderyhmälleen nuorille se uppoaa varmasti mainiosti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...