Topi Koivisto ja Tapio Miettinen: Tunnel Ground : Maanalainen aamunkoitto

Tunnel Ground

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pimeydessä juoksee robotti, unelmoiden valosta. Kaikki elämä vaikuttaa kuolleen, jäljellä on enää raunioita ihmiskunnasta. Sinne pimeyteen vie lukijansa sarjakuvaromaani Tunnel Ground.

Teoksen kantavat teemat ovat pimeys ja toivo, ja kirja keskittyykin kuvailemaan lähes yksinomaan näitä kahta. Pimeydessä juoksevan robotin ajatusmaailma vaikuttaa ensisilmäyksellä yksinkertaiselta. On tarpeita ja yrityksiä korjata ne. Silti mitä pitemmälle etenee, robotin ajatuksenjuoksua alkaa ymmärtää.

Kuvien ja tekstin välinen suhde kirjassa mietityttää. Teoksessa on nimittäin hyvin vähän tekstiä suhteessa kuviin. Paljon tarinaa pyritään kertomaan toiminnalla. Silti väistämättä osa kuvista toistaa itseään: pimeyttä, hämärää ja tunneleita. Grafiikka on tästäkin huolimatta varsin näyttävää.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...