Max Brallier ja Douglas Holgate: Maailman viimeiset tyypit : Tuomiopäivän taisto

Maailman viimeiset tyypit : Tuomiopäivän taisto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maailman viimeiset tyypit on Max Brallierin luoma nuortenkirjasarja, joka on valloittanut maailmaa. Massiivisten myyntilukujen ja oman tv-sarjan takaa löytyy seikkailua ja komiikkaa yhdistelevä tarina. Sarjassa valtaosa ihmisistä on muuttunut zombeiksi. Tämä on kuitenkin vain osa ongelmaa, sillä toisesta ulottuvuudesta on tullut mitä monimuotoisempia hirviöitä.

Kirjan päähenkilönä toimii Jack, joka on alusta alkaen ottanut maailmanlopun positiivisena seikkailuna. Hänen tavoitteenaan on ollut ystäviensä kanssa estää Thrullin, koko maailmanlopun aiheuttajan, suunnitelmat ulottuvuuden valloittamiseksi. Tätä tavoitetta kohti ollaan menty pienin askelin. Tälläkin kertaa astutaan hieman harhasuuntaan, kun Jack kumppaneineen päätyy liikkuvaan monsterikaupunkiin.

Tuomiopäivän taisto on sarjan seitsemäs osa. Sarjan pari edellistä osaa ovat olleet hieman paikallaan junnaavia täyteosia. Tällä kertaa juoni tuntuu jälleen lähtevän vauhtiin. Vaikka sarjan osat ovat suhteellisen itsenäisiä, on suositettavaa aloittaa lukeminen sarjan alusta.

Sarjan menestys nojaa pitkälti sen tapaan yhdistää tarinakerrontaa sarjakuvamaiseen kuvitukseen. Se on toimiva yhdistelmä ja luo vakava-aiheisistakin hetkistä hauskoja. Sarja kokonaisuudessaan on helposti luettava. Kirjasarjaa voi suositella erityisesti nuorille pojille, joille lukeminen ei muuten oikein maistu.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...