Max Brallier ja Douglas Holgate: Maailman viimeiset tyypit : Junen seikkailu

Maailman viimeiset tyypit : Maailman viimeiset tyypit : Junen seikkailu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Netflix-sarjaksikin muuttunut nuortenkirjasarja on saanut jälleen uuden osan. Kirjasarja on ollut nyt tiukasti WSOY:n seuraama. Sarjan seuraavaa osaa luvataan jo ensi kevääksi. Kirjaa viedään eteenpäin puoliksi tekstin, puoliksi sarjakuvamaisen kuvituksen voimin.

Kirjan maailma on yksinkertainen: yhtenä päivänä tapahtui kauheita, valtaosa ihmisistä muuttui zombeiksi ja maailmaan ilmestyi kaikenlaisia hirviöitä. Kaikki niistä eivät ole pahoja, mutta taustalla toimii Thrull, jonka syytä koko maailmanloppu on. Hänen aikomuksenaan on ottaa maailma haltuunsa.

Kaiken tämän keskellä on joukko nuoria, jotka yrittävät selvitä ja samalla pitää hauskaa. Tämän kirjan osalta sarjan normaali kertoja Jack vaihtuu Juneen, joka päätyy seikkailuun kun tämä ajautuu vahingossa hirviöpiraattejen kaappaamaksi. Junen tapaa outoja olentoja ja ottaa tehtäväkseen räähkän poikasen palauttamisen lajinsa pariin. Samalla kerrataan ensimmäisen kirjan tarinaa Junen näkökulmasta.

Vaikka kertoja vaihtuu Juneen, kertojaääni pysyy lähes samana. Kertooko se että June ja Jack ovat niin samanlaisia, vai että osaako Brallier kertoa vain yhdellä tavalla? Siihen kysymykseen on vaikea tietää vastausta. Samanlainen kertojaääni tarkoittaa, että sarjan fanit voivat huoletta hypätä kirjan pariin.

Junen seikkailu on hauska lisä Maailman viimeiset tyypit -sarjaan. Nähtäväksi jää, saavatko sarjan ryhmän muutkin jäsenet omat seikkailunsa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...