Max Brallier ja Douglas Holgate: Maailman viimeiset tyypit : Kielletty linnake

Maailman viimeiset tyypit : Kielletty linnake

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Max Brallierin ja Douglas Holgaten Maailman viimeiset tyypit -sarja on edennyt kahdeksanteen osaansa. Näiden osien lisäksi on tarjolla ollut vielä kolme spin-off-kirjaa.

Sarja seuraa neljän nuoren edesottamuksia maailmassa, jossa valtaosa ihmisistä on muuttunut zombeiksi ja samalla maailmaan on hyökännyt vieraasta ulottuvuudesta mitä erikoisempia hirviöitä.

Kielletyssä linnakkeessa ystävykset joutuvat soluttautumaan kaikkien pahojen asioiden takana olleen Thrullin linnakkeeseen. Se on helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin kun Jack saattaa olla muuttumassa hirviöksi.

Tässä vaiheessa kirjasarjaa lukija pitkälti tietää, mitä odottaa: hirviöitä, näiden kanssa taistelua ja vitsejä. Tarinan lomassa käsitellään Jackin tuntemuksia.

Sarjan suosio jatkuu vahvana, jonka seuraamuksena sarja myöskin jatkuu. Seuraava osa julkaistaan alkuperäiskielellä vielä tämän vuoden puolella ja epäilemättä myös WSOY tarttuu siihen.

Kielletty linnake on huumoria ja toimintaa yhdistelevä nuortenkirja. Niin sitä kuin koko sarjaakin voi suositella nuorille lukijoille. Se saattaa iskeä myös sellaisiin nuoriin, jotka eivät muuten lukemista ole löytäneet, kiitos sarjakuvakuvituksen ja helpon lähestyttävyytensä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...