Juba: Kyljys kainalossa

Kyljys kainalossa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomen kenties kuuluisin sarjakuvasarja Viivi ja Wagner on jälleen saanut uuden albumin. Kyljys kainalossa tuo lukijalle 60 sivua strippejä naisen ja sian parisuhteesta. Stripit ovat värillisiä, eikä kokoelmalla ole mitään erillistä teemaa. Sarjakuvaan aikaisemmin tutustuneet tietävät mitä odottaa. Kokoelma on myös täysin itsenäinen, siitä saa aivan saman verran irti, vaikka ei olisi lukenut sarjaa aikaisemmin.

Kaiken kaikkiaan kokoelma on varsin tutunoloinen kokonaisuus. Wagner edustaa uskottavasti miehiä paheineen ja Viivi mäkättää niistä. Molemmat näkevät maailman kovin eri näkökulmista ja välistä vitsit osuvat tarkasti maaliinsa.

Wagnerin oivallukset ovat edelleen napakoita. Niiden kohteena ovat yleiset asiat kuten tukossa oleva viemäri tai vakavat urheiluvammat, kuten kaljatölkkikyynärpää.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...