Stefan Pabst: 3D-piirtämisen taito : opi tekemään kolmiulotteisia kuvia

3D-piirtämisen taito

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Saksalainen Stefan Pabst tuli tunnetuksi 3D-piirtäjänä ensin Youtubessa ja nyt hän on tehnyt kirjan, jossa on sekä hänen upeimpia töitään että ohjeita, kuinka voi itse tehdä paperista hyppääviä 3D-kuvia.

Kirjasta voi saada aikamoisen alemmuuskompleksin piirtäjänä; Pabstin kuvat eivät ole pelkästään teknisesti hyviä, vaan myös visuaalisesti kauniita. Kirja aloittaa kuitenkin helpoista muodoista, jotta voi ainakin kokeilla 3D-tekniikkaa. Kun kuva on piirretty ja varjostettu, täytyy paperi leikata juuri oikein jotta kuvan saa pomppaamaan silmille.

Kirja on mielenkiintoinen niin piirtäjälle kuin taiteen harrastajalle. Kannattaa myös käydä vilkaisemassa verkosta videoita, joissa silmänkääntötemput pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...