Stefan Pabst: 3D-piirtämisen taito : opi tekemään kolmiulotteisia kuvia

Osta kirja itsellesi

Saksalainen Stefan Pabst tuli tunnetuksi 3D-piirtäjänä ensin Youtubessa ja nyt hän on tehnyt kirjan, jossa on sekä hänen upeimpia töitään että ohjeita, kuinka voi itse tehdä paperista hyppääviä 3D-kuvia.

Kirjasta voi saada aikamoisen alemmuuskompleksin piirtäjänä; Pabstin kuvat eivät ole pelkästään teknisesti hyviä, vaan myös visuaalisesti kauniita. Kirja aloittaa kuitenkin helpoista muodoista, jotta voi ainakin kokeilla 3D-tekniikkaa. Kun kuva on piirretty ja varjostettu, täytyy paperi leikata juuri oikein jotta kuvan saa pomppaamaan silmille.

Kirja on mielenkiintoinen niin piirtäjälle kuin taiteen harrastajalle. Kannattaa myös käydä vilkaisemassa verkosta videoita, joissa silmänkääntötemput pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.