Sarah-Louise James: Adele : Tähden tarina

Adele : Tähden tarina

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Adele Laurie Blue Adkins (s. 5.5.1988 Lontoo) on englantilainen soul- ja jazzlaulaja. Hänen kappaleitaan on kuultu paljon suomenkin radiokanavilla. Hänen ensimmäinen albuminsa 19  julkaistiin vuonna 2008. Toinen albumi 21 julkaistiin vuonna 2011.

Kirja on ehdoton hankinta faneille! Tämä kirja kertoo nimensä mukaisesti Adelen tarinan.  Se sisältää tietoa Adelesta niin lapsena kuin aikuisenakin. Lukija pääsee kurkistamaan Adelen lapsuuteen, vanhempiin ja elinympäristöön ja saa lukea, kuinka ja mitä kautta Adelesta tuli kuuluisa. Kirja kertoo myös levyjen ja singlejen menestyksistä ja löytyypä kirjasta paljon kuviakin Adelesta. Alkupuolella kirjaa Adelen tyyli onkin hieman erilainen kuin nykyään. Muun muassa tyylin muuttumisestakin kirjassa kerrotaan enemmän.

Adelen ura on huikea nuoresta iästä huolimatta. Jos tämä tahti jatkuu, kirjalle saa pian olla kirjoittamassa jatko-osaa!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...