Laini Taylor: Aika taistelun ja tähtivalon

Osta kirja itsellesi

Tarina jatkuu siitä, mihin se Karou, savun tytär -kirjassa jäi. Karou muistaa, kuka oikeasti on: hän ei olekaan prahalainen taideopiskelija, vaan kimeeri Madrigal, sarvekas ihmisen ja kauriin välimuoto, joka sattui rakastumaan enkeli Akivaan. Harmi vain, että enkelit ja kimeerit ovat toistensa verivihollisia.

Karoun ja Akivan kielletty rakkaus johti kimeerien maailman tuhoon. Viimeiset kimeerit käyvät veristä ja väkivaltaista sotaa enkeleitä vastaan. Enkelit puolestaan vainoavat ja tuhoavat kimeereitä minkä voivat. Karou ja Akiva ovat julman sodan eri puolilla, mutta onko heidän välillään enää mitään?

Karou on pakotettu yhteistyöhön vanhan vihollisensa Thiagon kanssa, Thiagon, joka aikoinaan katkaisi Madrigalin kaulan, rangaistuksena suhteesta enkelin kanssa. On helppo uskoa, että Thiagon ja Karoun suhteet ovat kylmänpuoleiset, vaikka Thiago yrittääkin mielistellä Karouta: onhan tämä Brimstonen kasvattina ja henkiinherätystaitoisena erittäin tärkeä Thiagon sodalle.

Aika taistelun ja tähtivalon on kiehtova tarina, jossa riittää sodankäyntiä, ystävyyttä ja rakkautta, petoksia ja salaisuuksia. Pystyykö Akiva hyvittämään tekonsa ja voiko Karou antaa Akivalle anteeksi? Voiko Karou elää omien tekojensa kanssa ja antaa anteeksi itselleen? Vauhdikas tarina tempaa mukaansa siinä missä ensimmäinen osa, ja valmistaa näyttämön seuraavaa osaa varten. Luvassa on hurjia käänteitä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...