Laini Taylor: Aika taistelun ja tähtivalon

Aika taistelun ja tähtivalon

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tarina jatkuu siitä, mihin se Karou, savun tytär -kirjassa jäi. Karou muistaa, kuka oikeasti on: hän ei olekaan prahalainen taideopiskelija, vaan kimeeri Madrigal, sarvekas ihmisen ja kauriin välimuoto, joka sattui rakastumaan enkeli Akivaan. Harmi vain, että enkelit ja kimeerit ovat toistensa verivihollisia.

Karoun ja Akivan kielletty rakkaus johti kimeerien maailman tuhoon. Viimeiset kimeerit käyvät veristä ja väkivaltaista sotaa enkeleitä vastaan. Enkelit puolestaan vainoavat ja tuhoavat kimeereitä minkä voivat. Karou ja Akiva ovat julman sodan eri puolilla, mutta onko heidän välillään enää mitään?

Karou on pakotettu yhteistyöhön vanhan vihollisensa Thiagon kanssa, Thiagon, joka aikoinaan katkaisi Madrigalin kaulan, rangaistuksena suhteesta enkelin kanssa. On helppo uskoa, että Thiagon ja Karoun suhteet ovat kylmänpuoleiset, vaikka Thiago yrittääkin mielistellä Karouta: onhan tämä Brimstonen kasvattina ja henkiinherätystaitoisena erittäin tärkeä Thiagon sodalle.

Aika taistelun ja tähtivalon on kiehtova tarina, jossa riittää sodankäyntiä, ystävyyttä ja rakkautta, petoksia ja salaisuuksia. Pystyykö Akiva hyvittämään tekonsa ja voiko Karou antaa Akivalle anteeksi? Voiko Karou elää omien tekojensa kanssa ja antaa anteeksi itselleen? Vauhdikas tarina tempaa mukaansa siinä missä ensimmäinen osa, ja valmistaa näyttämön seuraavaa osaa varten. Luvassa on hurjia käänteitä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...