Carlos Da Cruz: Ainutlaatuinen Fufu

Ainutlaatuinen Fufu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Carlos da Cruz on tuttu erityisesti monien lasten tietokirjojen kuvittajana. Ainutlaatuinen Fufu on jotain muuta. Fufu on vihreä ja vähän muodoton pallero, jolla on isot valkoiset silmät. Mutta mikä Fufu oikeastaan on? Ainakin Fufu osaa venyä joka suuntaan ja muuttaa muotoaan.

Fufu vertailee itseään muihin muotoihin. Onko hän kenties neliö, kolmio, suorakulmio tai ympyrä? Mikään näistä muodoista ei kuitenkaan tunnu oikealta, vaikka Fufu kuinka yrittää sovittautua valmiiseen malliin. Lopulta Fufun onkin todettava, että hän on vähän kaikkea eikä erityisesti mitään, kunhan on vain oma ainutlaatuinen Fufunsa.

Lastenkirjan viestiksi tämä on aika tavanomainen, mutta eipä se mitään. Ainutlaatuinen Fufu on kuitenkin viehättävä kirja, sillä Carlos da Cruzin kuvitus on todella onnistunutta. Vaikka Fufu on vain väripallero, jolla on silmät, sillä on kumman paljon persoonaa. Niinpä Ainutlaatuinen Fufu onkin aivan mainio kirja pienten lasten kanssa luettavaksi: eiköhän tästä pallerosta ole pikkupalleroille paljon iloa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...