Kaja Nordengen: Ainutlaatuiset aivot

Ainutlaatuiset aivot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aivot ovat ihmisen kiinnostavin elin, sillä ne tekevät meistä sen, kuka me olemme. Mutta miten aivot tarkalleen ottaen toimivat? Aivojen toiminnassa on edelleen paljon kaikkea salaperäistä ja tieteellekin tuntematonta, mutta Ainutlaatuiset aivot antaa hyvän katsauksen tietämyksen nykytilaan.

Kirjan kirjoittanut norjalainen lääkäri ja aivotutkija Kaja Norgenden on oivallinen tieteen yleistajuistaja. Ainutlaatuiset aivot ei liene liian vaikeaa luettavaa kenellekään, vaan esittelee aivojen toimintaa havainnollisesti ja selkeästi, kirjoittaen ymmärrettävää ja helppolukuista tekstiä.

Varsinkin jos ei ole seurannut aivotutkimuksen kehitystä tai lukenut tiedekirjallisuutta, tästä kirjasta oppii paljon hyvin tiiviissä ja helpossa paketissa. Vain parinsadan sivun mitta tarkoittaa toisaalta sitä, että asioihin ei sukelleta kovin syvälle, eli tästä kirjasta saa lähinnä käsityksen mitä kaikkea on olemassa, syvempi tietämys on sitten hankittava muualta.

Lämmin suositus silti tälle kirjalle. Näin helposti lähestyttävää ja hyvälaatuista tiedekirjallisuutta ei koskaan ole liikaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...