Kaja Nordengen: Ainutlaatuiset aivot

Ainutlaatuiset aivot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aivot ovat ihmisen kiinnostavin elin, sillä ne tekevät meistä sen, kuka me olemme. Mutta miten aivot tarkalleen ottaen toimivat? Aivojen toiminnassa on edelleen paljon kaikkea salaperäistä ja tieteellekin tuntematonta, mutta Ainutlaatuiset aivot antaa hyvän katsauksen tietämyksen nykytilaan.

Kirjan kirjoittanut norjalainen lääkäri ja aivotutkija Kaja Nordengen on oivallinen tieteen yleistajuistaja. Ainutlaatuiset aivot ei liene liian vaikeaa luettavaa kenellekään, vaan esittelee aivojen toimintaa havainnollisesti ja selkeästi, kirjoittaen ymmärrettävää ja helppolukuista tekstiä.

Varsinkin jos ei ole seurannut aivotutkimuksen kehitystä tai lukenut tiedekirjallisuutta, tästä kirjasta oppii paljon hyvin tiiviissä ja helpossa paketissa. Vain parinsadan sivun mitta tarkoittaa toisaalta sitä, että asioihin ei sukelleta kovin syvälle, eli tästä kirjasta saa lähinnä käsityksen mitä kaikkea on olemassa, syvempi tietämys on sitten hankittava muualta.

Lämmin suositus silti tälle kirjalle. Näin helposti lähestyttävää ja hyvälaatuista tiedekirjallisuutta ei koskaan ole liikaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...