Rob Colson: Aivojumpppaa : 300 pähkinää purtavaksi

Aivojumppaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pari kertaa vuodessa sitä tulee ajatelleeksi, että voisi käyttää aivojaan tehokkaammin ja kaipaa älynystyröilleen lisää treenausta. Älykkyystestit ja aivopähkinät sopivat mainiosti tällaisiin hetkiin.

Aivojumppaa sisältää 300 erilaista pähkinää mielen virkistämiseksi. Pähkinät, arvoitukset ja pulmat ovat miellyttävän monipuolisia. Ratkomista riittää toviksi niin klassisissa arvoituksissa, ikuisissa ihmetyksissä kuin helpoissa nakeissa.

Vaikka Aivojumppaa on näyttävä kirja, tuntui hieman oudolta, että kirja on iso ja kovakantinen. Matkalle mukaan otettavaksi Aivojumppaa ei ehkä sovi, mutta kaverille kierrätettäväksi sitäkin paremmin. Teksti on myös ilahduttavan suurikokoista, jottei kenenkään tarvitse tihrustella.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...