Seppo Jokinen: Ajomies

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ajomies on taattua ja tuttua Seppo Jokista, joka tuo meille taas komisario Koskisen ratkomaan ongelmia.

Murhatun miehen löytää mies, jolla ei ole asiat ihan kunnossa. Hänestä olisi helppo tehdä syyllinen. Koskinen ei kuitenkaan usko siihen, koska hän on aina heikomman puolella. Tämä on yksi Seppo Jokisen kirjojen suosion syistä.

Ajomiehessä mennään kahta tarinaa rinnakkain. Murhatun miehen arvoitusta ja mitä aukeaa sitä kautta. Välillä ollaan jo Norjassa dopingsotkuja setvimässä. Hyvä veto, kun kotimaassakin niitä sotkuja jaksetaan vatvoa. Kuka on Rami Vannisen todellinen murhaaja, selviää ihan viime metreillä.

Sen sijaan alkuun epäillyn miehen elämä avautuu pikkuhiljaa lukijalle kirjaa lukiessa, kun Koskinen alkaa ottaa siitä selvää. Parasta onkin se, että asia selviää ja tulee päivän valoon ja moni mutka suoristuu.

Komisario Koskinen on lisäksi tullut isoisäksi. Hänen polvensa reistailee. Jännite työkaverin Ullan kanssa jatkuu, niin että lukija jo miettii, että joko nyt! Ei, pakko jäädä odottamaan seuraavaa Seppo Jokisen Koskinen-dekkaria.

Seppo Jokinen tarttuu hienosti aiheisiin, kipeisiinkin, ja tuo ne varsin luontevasti lukijan pohdittavaksi!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...