Mel White: Angry Birds : Ärhäkät linnut

Osta kirja itsellesi

Kirjan linnut on jaettu neljään ryhmään: ärtyisät, äreät, kiukkuisat ja raivoisat. Oikeiden lintulajien lisäksi esitellään myös Angry Birds -pelin lintuja. Jokaisesta linnusta on kuvan ja tietoruudun lisäksi sivun verran asiaa, jonka tyyli vaihtelee lajista riippuen. Lajeista kerrotaan esimerkiksi niiden käyttäytymisestä, ärhäkkyydestä tai joistakin yksittäisistä sattumuksista (esimerkiksi tunnettu kanadanhanhi ahdistelee erään yliopiston opiskelijoita).

Kaikkeen Angry Birdsit saadaan näköjään liitettyä mukaan. Onhan se kiva edelleenkin, että oheistuotteina on myös kirjoja ja tällä kertaa mukaan on saatu myös oikeaa lintuasiaa. Vähän mietin silti sitä, onko ihan järkevää leimata tietyt lintulajit jotenkin vihaisiksi ja vaarallisiksi, vaikka ne eivät sitä täysin oikeasti olisikaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...