Tapani Bagge: Vihreän linnun arvoitus

Osta kirja itsellesi

Vihreän linnun arvoitus on Angry Birds -peliin pohjautuva kuvakirja, jossa pääosassa ovat pelistä tutut linnut ja possut. Saarelta löytyy vihreä sulka, jonka on pakko olla peräisin tuntemattomalta linnulta. Kun possut ovat munien perässä, yksi porukasta naamioituu vihreäksi linnuksi ja soluttautuu lintuporukkaan.

Etukäteen ehdin miettiä hetkisen, toimiiko peli kirjana, mutta näkyy toimivan aivan riittävän hyvin. Tarina riittää pitämään kiinnostuksen yllä kirjan alusta loppuun ja kuvitus on samaa henkeä kuin pelissä itsessään. Parhaiten tämä sopii päiväkoti-ikäisille Angry Birds -faneille, mutta luultavasti tästä saattavat innostua myös isommat.

On hyvä asia, että kaikkien turhempien oheistuotteiden joukossa on myös kirjoja. Ehkä ne saavat pelaamisen ystävät tarttumaan myös lukemiseen, lapset kun tuntuvat käyttävän tekniikkaa muutenkin jo ihan riittävästi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. tää pitää ehdottomasti lukea ja antaa lapsosille, Kiinnostaa varmaan peleistä pitäviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.