Noora Kananen ja Miki Toikkanen: Blog by the book : blogiopas

Blog by the Book

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Internet on pullollaan erilaisia blogeja, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin. Muotivalokuvaaja ja bloggaaja Miki Toikkanen ja media-alan opiskelija Noora Kananen ovat koonneet kansalle opuksen, jonka avulla tutustuu blogimaailmaan vielä syvemmin. Naiset ovat koonneet kansien väliin tietoa niin blogien historiasta, perustamisesta, kategorioista kuin ulkoasusta. Suosituimmissa blogeissa on myös paljon sponsoreita, joten tämä kirja neuvoo hyvin miten sellaisia kannattaa kosiskella omaan blogiinsa. Kirjan ensimmäiset sivut käsittelevät siis faktaa bloggaamisesta.

Se mikä itseäni enemmän kiinnosti, oli 17 bloggaajan blogivinkit. Joukossa on muutama suosikkini, joten oli mielenkiintoista lukea heidän vinkkejään. Blogivinkkejä ovat antamassa muun muassa Tämän kylän homopoika, MouMou, Aina huominen on lauantai sekä moni moni muu! He kertovat kukin omalla sivullaan omasta blogistaan samalla antaen vinkkejä muille bloggaajille. Jokaisen bloggaajan kohdalta löytyy myös tiivistetty “5 vinkkiä”.

En tiedä saako tämän kirjan lukemalla välttämättä omaa blogiaan suositummaksi, mutta monia vinkkejä teos bloggaamiseen antaa sekä samalla toki tutustuttaa suomen suosituimpiin bloggaajiin.

Nykynuorisolle tämä kirja sopii loistavasti!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...