Tuomas Kilpi: Blogit ja bloggaaminen

Osta kirja itsellesi

Bloggaamisesta ei ole montaa kirjaa suomeksi nähty – olisiko Tuomas Kilven kirja ensimmäinen ja ainoa tällä hetkellä? Kokeneelle bloggaajalle kirja ei paljoa tarjoa (tosin lakeja käsittelevä osa voi hyvinkin olla uutta tietoa), mutta mikäli on vasta kiinnostunut bloggaamisesta, tällä kirjalla pääsee hyvin alkuun.

Kirja on varsinaisesti suunnattu yritysmaailman bloginpitäjille, mutta toimii mainiona johdatuksena blogien maailmaan myös harrastusmielessä blogeista kiinnostuneelle. Kirjan mukana seuraa cd, jolla on bloggaaamiseen liittyviä apuohjelmia ja julkaisujärjestelmiä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Ainakaan kansallisbibliografiasta (fennica.linneanet.fi) ei löydy hakusanalla ”blogi” yhtään toista teosta.

    Toivon – ja uskon – että blogeihin liittyviä kirjoja ilmestyy pian lisää. Bloggaamisen yleistyessä markkinoita varmaan löytyy myös erikoistuneemmille ja kokeneita blogggaajia palveleville teoksille.

  2. En vaikuttunut tästä teoksesta: se on hyvä esimerkki siitä, miksi blogiin sopiva lähestymistapa tuntuu kansien välissä vain pinnalliselta. Kirja ei pureudu aiheeseensa kovin syvälle tai laajalti – parin tunnin googlailulla oppi aiheesta yhtä paljon jo vuonna 2006.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...