James Bowen: Bobin pieni viisauskirja : katukatin elämänohjeita

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

James Bowen on elänyt Katukatti Bobin kanssa jo kymmenen vuotta ja molempien elämä on muuttunut hurjasti sitten alkutaipaleen. Bobin avulla James pääsi vihdoin eroon huumeista, pois kadulta ja tuli kuuluisaksi katusoittajana ja Iso numero -lehden myyjänä, jolla oli upea oranssi kissa. Bobin pieneen viisauskirjaan on koottu lyhyitä juttuja Bobin elämänasenteesta ja kuinka kannattaa ottaa mallia kissan elämästä.

Bobin pienessä viisauskirjassa on juttuja sekä kaverusten alkuajoilta että elämästä jälkeen kuuluisuuden. Parasta kirjassa on kissan ja miehen ystävyys ja yhteisymmärrys. Ihmisen paras ystävä voi olla kissa, joka saattaa olla jopa parempi ystävä kuin ihminen. Niin kissoista kuin muistakin eläimistä on paljon opittavaa elämässä. Bobin viisaudet saattavat tuntua itsestäänselvyyksiltä, muttei muistutus elämän pienistä iloista turhaa ole. Bob-kissalla alkaa olla jo ikää, mutta toivottavasti se elää vielä pitkään ja viisastuu entisestään.

Kirja sopii kissanystäville ja niille, jotka tarvitset elämänsä prioriteetit kuntoon.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...