James Bowen: Bobin pieni viisauskirja : katukatin elämänohjeita

Osta kirja itsellesi

James Bowen on elänyt Katukatti Bobin kanssa jo kymmenen vuotta ja molempien elämä on muuttunut hurjasti sitten alkutaipaleen. Bobin avulla James pääsi vihdoin eroon huumeista, pois kadulta ja tuli kuuluisaksi katusoittajana ja Iso numero -lehden myyjänä, jolla oli upea oranssi kissa. Bobin pieneen viisauskirjaan on koottu lyhyitä juttuja Bobin elämänasenteesta ja kuinka kannattaa ottaa mallia kissan elämästä.

Bobin pienessä viisauskirjassa on juttuja sekä kaverusten alkuajoilta että elämästä jälkeen kuuluisuuden. Parasta kirjassa on kissan ja miehen ystävyys ja yhteisymmärrys. Ihmisen paras ystävä voi olla kissa, joka saattaa olla jopa parempi ystävä kuin ihminen. Niin kissoista kuin muistakin eläimistä on paljon opittavaa elämässä. Bobin viisaudet saattavat tuntua itsestäänselvyyksiltä, muttei muistutus elämän pienistä iloista turhaa ole. Bob-kissalla alkaa olla jo ikää, mutta toivottavasti se elää vielä pitkään ja viisastuu entisestään.

Kirja sopii kissanystäville ja niille, jotka tarvitset elämänsä prioriteetit kuntoon.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...