James Bowen: Bobin joulu

Osta kirja itsellesi

Bobin joulu jatkaa James Bowenin ja oranssin katukatti Bobin muistelmia. Jamesin elämä on kerrankin positiivisessa myllerryksessä ja muistelmateos on todellakin toteutumassa. Samalla James palaa mielessään muutaman vuoden takaisin, kun kirja oli vielä vain haave.

Jamesin ja Bobin tarina on aseistariisuva ja saa toivottavasti ymmärtämään köyhyyttä ja kädestä suuhun elämistä. Bob auttaa Jamesia löytämään joulun merkityksen uudelleen ja se on aika paljon kissalta. Katukatti Bob on kuin suojelusenkeli; jokaisella pitäisi olla elämässä ainakin yksi todella pyyteetön ystävä, jonka kanssa elämä ei tunnu niin vaikealta.

Bobin joulussa on toivoa ja joulun henkeä. Koettelemuksia riittää ja vaikkei kaikkeen suuria kissamaisuuksia liity, James kertoo tarinaansa kuin ystävä toiselle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Mukava pikku kirja. Kaikki Bob-kirjat ovat sellaisia herttaisia hyvänmielenkirjoja, vaikka Jamesin elämä on ollut vaikeaa ja rankkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...