James Bowen: Bobin joulu

Bobin joulu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Bobin joulu jatkaa James Bowenin ja oranssin katukatti Bobin muistelmia. Jamesin elämä on kerrankin positiivisessa myllerryksessä ja muistelmateos on todellakin toteutumassa. Samalla James palaa mielessään muutaman vuoden takaisin, kun kirja oli vielä vain haave.

Jamesin ja Bobin tarina on aseistariisuva ja saa toivottavasti ymmärtämään köyhyyttä ja kädestä suuhun elämistä. Bob auttaa Jamesia löytämään joulun merkityksen uudelleen ja se on aika paljon kissalta. Katukatti Bob on kuin suojelusenkeli; jokaisella pitäisi olla elämässä ainakin yksi todella pyyteetön ystävä, jonka kanssa elämä ei tunnu niin vaikealta.

Bobin joulussa on toivoa ja joulun henkeä. Koettelemuksia riittää ja vaikkei kaikkeen suuria kissamaisuuksia liity, James kertoo tarinaansa kuin ystävä toiselle.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...