James Bowen: Bobin maailma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Katukatti Bob ja hänen omistajansa James ovat jo maailmankuuluja ja Bobin maailma on toinen suomennettu teos ihmeellisen kissan ja omistajan hankalasta elämästä. Bob ilmaantui Jamesin elämään, päätti pitää ihmisensä ja yhdessä he taistelevat maailmaa ja köyhyyttä vastaan. Yksi kissa voi muuttaa kokonaisen ihmiselämän.

Bobin maailma jatkaa Jamesin ja Bobin seikkailuja. Tarina etenee ja päästään pisteeseen, jossa James kirjoittaa ensimmäistä kirjaa. Pitkästä aikaa elämä tuntuu hieman valoisammalta. Elämä ei kuitenkaan ole helppoa, taival eheämpään elämään on pitkä ja päivästä toiseen sinnittely on välillä aika rankkaa luettavaa. Sielunkumppanin ei välttämättä tarvitse olla ihminen, kunhan vaan on joku, joka auttaa jaksamaan eikä anna luovuttaa.

Bobin maailma on tietenkin jokaisen kissafanin ehdotonta luettavaa mutta kirjaa voi suositella aivan kaikille. Millaista on oikeasti kädestä suuhun elämä ja kuinka se vaikuttaa itsetuntoon. Pienistä asioista kannattaa iloita koska ne voivat muuttaa koko elämän.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...