Antti Tuuri: Bospor Express : kertomus matkasta

Bospor Express

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjailija Antti Tuuri matkasi kerran junalla Euroopan läpi Istanbuliin kirjallisuusfestivaaleille esiintymään ja takaisin. Tässä kirjassa hän kertoo tuosta matkasta.

Pidän matkakertomuksista, koska ne mahdollistavat nojatuolimatkailun erilaisiin paikkoihin. Oli kiinnostavaa lukea vähän eksoottisemmista paikoista, sillä esimerkiksi Serbiassa ei välttämättä tule itse käytyä tulevaisuudessakaan.

Myös kirjallisuusteeman osalta teos oli kiinnostava. Ihan mielenkiinnon vuoksi on välillä mukavaa vertailla eri maiden kirjallisuustapahtumia ja yleensä kirjallista ilmapiiriä. Kirjasta löytyi myös vinkiksi muutama itselleni uusi kirjailija, jotka Tuuri oli kaikki tavannut matkansa aikana.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...