Nina Pirhonen: Brum brum

Brum brum

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

”Aikaisin aamulla Kosmo-Krokotiili lakaisee katua lakaisuautolla.” Tästä alkaa päivä ja tästä starttaa myös Nina Pirhosen veikeä kuvakirja Brum brum. Sen sivuilla tapaamme viisitoista vekkulia kuljettajaa aina Onni-Siilistä säiliöautoineen maastoautolla kaasuttelevaan Kipinä-Kirahviin ja monsteriautoilevaan Möykky-Koiraan.

Kirjan kuvat ovat yksinkertaisia ja värikkyydessään varmasti pienen lapsen silmää miellyttäviä. Samoin teoksen tavallista paksummat sivut tukevat sen soveltuvuutta pikkuruisten lukijoiden hyppysiin, jotka eivät aina ole ne kaikista hellimmät kädet, mitä kirjojen käsittelyyn tulee.

Brum brum on erilaisuudessaan aivan ihastuttava teos, joka varmasti ilostuttaa pienten autofanien päiviä sekä opastaa heitä syvemmälle erilaisten kulkupelien maailmaan.

Ihan paras – joka samalla lienee kuljettajista ainoa kauniimman sukupuolen edustaja – on Myyrämummo sähköautoineen.

Suosittelen hyppäämään kyytiin!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...