Nina Pirhonen: Viuh, viuh

Viuh, viuh

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Taas mennään, tällä kertaa halki ilmojen.

Nina Pirhosen yksinkertaisuudessaan ihastuttava Brum, brum on saanut jatkoa, kun eläimet lähtevät jälleen ajoneuvoilemaan. Mukana on paljon edelliseltä kerralta tuttuja hahmoja, kuten Bobo-norsu, joka on vaihtanut kirjatrukkinsa lenturitaksibisnekseen tai Kipinä-kirahvi, joka ottaa elämänsä hieman vähemmän työn kannalta ja viimekertaisen maastoautoseikkailun sijaan leijailee nyt laskuvarjollaan. Toki uusiakin kavereita on ilmestynyt kuvioihin ja hekin ovat vallan valloittavia, vaikka kukaan ei suloisuudessaan ihan Brum brumin sähköautoilevaa Myyrämummoa saavutakaan.

Siis oikein suositeltava teos(kaksikko) kaikille ajoneuvojen nälkäisille pikkulukijoille. Normaalia jonkin verran paksummat sivut kestävät hyvin myös astetta räväkämpää sivujen kääntelyä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...