Nina Pirhonen: Viuh, viuh

Osta kirja itsellesi

Taas mennään, tällä kertaa halki ilmojen.

Nina Pirhosen yksinkertaisuudessaan ihastuttava Brum, brum on saanut jatkoa, kun eläimet lähtevät jälleen ajoneuvoilemaan. Mukana on paljon edelliseltä kerralta tuttuja hahmoja, kuten Bobo-norsu, joka on vaihtanut kirjatrukkinsa lenturitaksibisnekseen tai Kipinä-kirahvi, joka ottaa elämänsä hieman vähemmän työn kannalta ja viimekertaisen maastoautoseikkailun sijaan leijailee nyt laskuvarjollaan. Toki uusiakin kavereita on ilmestynyt kuvioihin ja hekin ovat vallan valloittavia, vaikka kukaan ei suloisuudessaan ihan Brum brumin sähköautoilevaa Myyrämummoa saavutakaan.

Siis oikein suositeltava teos(kaksikko) kaikille ajoneuvojen nälkäisille pikkulukijoille. Normaalia jonkin verran paksummat sivut kestävät hyvin myös astetta räväkämpää sivujen kääntelyä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.