Stephanie Garber: Caraval

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Caraval on lumoava peli, jossa voittona on toivomus. Scarlet on haaveillut Caravalista koko lapsuutensa, ja toivonut maagista seuruetta omalle saarelleen. Omien häidensä alla hän saa kolme kutsua Caravaliin, mutta se järjestetään kaukana kotoa. Scarlet haluaisi kieltäytyä kutsusta, mutta hänen siskollaan Tellalla on aivan muuta mielessä. Caraval on kokemus, josta ei kannata kieltäytyä. Kaikki on peliä, ja tärkeintä on, ettei anna lumon viedä mukanaan.

Caraval tempaa mukaansa ja on eläväisen kauniisti kirjoitettu. Stephanie Garber on laittanut kaiken peliin ja saanut luotua fantastisen ja unenomaisen maailman. Niin peli kuin kirja pitää otteessaan ja etenee vauhdikkaasti. Henkilöt eivät ole kovin syvällisiä, mutta Caravalin ihmeet tempaavat nopeasti mukaansa. Kevyen fantasian ja kauniiden asioiden ystäville.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...