Stephanie Garber: Valenda

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Caravalin uusi peli järjestetään heti edellisen perään ja tällä kertaa Tella aikoo olla mukana. Peli järjestetään Valendan kaupungissa, joka ei voisi olla maagisempi miljöö fantastiselle pelille. Soppaa sekoittaa syntisen hurmaava Dante, josta ei voi tietää, onko hänestä apua vai haittaa. Elantinen perillinen taas kiristää Tellaa leikkimään hänen morsiantaan pelin ajan. Voitto on elintärkeää, onhan panoksena elämiä.

Valenda jatkaa siitä mihin Caraval jäi, mutta nyt seurataan Scarlettin sijaan nuorempaa sisarta Donatellaa. Kirjan sanotaan olevan itsenäinen jatko-osa, mutta ensimmäisen kirjan tapahtumiin viitataan usein. Parasta Caravalissa on Garberin kynästä syntynyt mielikuvituksellinen maailma. Ihmiset, kadut ja etenkin puvut heräävät maagisesti eloon ja tekevät lukukokemuksesta fantastisen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...