Janne Suominen (toim.): Conan – Palkkasoturi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Conan – Palkkasoturi nitoo kokoon aikaisemman Conan – Barbaari -kokoelman tapaan raakaa barbaariaiheista sarjakuvaa. Kyseessä on seitsemän tarinaa, jotka ovat käännöksiä Conan -sarjakuvan buumin kuumimmalta aikakaudelta 1970-luvun puolivälin tuntumasta. Tällöin Conan seikkaili useammassakin lehdessä samanaikaisesti.

Kokoelmaan mahtuvat sarjakuvat ovat pääosin peräisin the Savage Sword of Conan -lehdestä, jota pidetään olennaisimpana Conan -lehdistä. Toisista Conan -lehdistä se eroaa musta-valkoisuutensa ja vapaamman (sensuroimattoman) ilmaisunsa takia.

Albumin tarinoista osa on aikaisemmin julkaistu suomeksi. Tämä ei kuitenkaan ainakaan itselleni ollut ongelma. Vanhat Conan -sarjakuvat kun ovat kadonneet erittäin tehokkaasti antikvariaatteja myöten.

Aikaisemman osan tapaan kirja on visuaalisesti mahtava. Massiivinen kirja on edustava kokonaisuus, Boris Vallejon kansitaide sopii kuin pullistelu barbaarille. Tämä 300-sivuinen barbaarikokoelma sopisi varmasti joululahjaksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 995 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...