Liz Williams: Demonien taivas

Demonien taivas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Komisario Chen palaa taas tositoimiin. Tällä kertaa pääosan vie kuitenkin demonietsivä Zhu Irzh, joka pääsee setvimään Singapore Kolmessa tapahtunutta raakaa murhaa. Pian käy ilmi, ettei kyse ole vain murhasta: meridiaanit ovat alkaneet horjua ja Zhu Irzh epäilee, että nämä asiat liittyvät toisiinsa.

Murhasta menee suora yhteys Paugeng-suuryrityksen johtoon ja viehättävään, mutta omituiseen Jhai Tseraihin. Vaikuttaa siltä, että Paugengissa suunnitellaan jotain epäilyttävää, jolla voi olla katastrofaaliset seuraukset Singapore Kolmelle.

Melkoisen jännittävä tarina on siis luvassa, kun Zhu Irzh ja komisario Chen selvittelevät, mistä on kyse ja yrittävät estää maailmaa tuhoutumasta. Demonien taivas on täynnä viehättävää kiinalaista okkultismia edeltäjänsä, Aavekauppiaan tyttären tavoin. Kaikessa outoudessaan tämäkin kirja on mainiota viihdettä. Aavekauppiaan tytär kannattaa lukea ensin, vaikka kirjat ovatkin juoniltaan itsenäisiä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...