Liz Williams: Kultainen lohikäärme

Kultainen lohikäärme

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Komisario Chen ja demoni Zhu Irzh pääsevät taas hommiin. Kolmannessa komisario Chen -kirjassa seikkaillaan Helvetissä. Chen ja Zhu Irzh selvittelevät varsin vaatimattomalta vaikuttavaa katoamistapausta, kun he saavat kiireellisemmän tehtävän: tasa-arvopolitiikan nimissä heidän tulee saattaa Taivaan edustaja neiti Qi tiedonhankintamatkalle Helvettiin.

Pahinta, mitä helvetissä odottaa, on tietysti Zhu Irzhin perhe. Kuinka ollakaan, perillä odottaakin heti kutsu Zhu Irzhin äidin syntymäpäiväjuhliin… Sillä välin neiti Qi katoaa, joten lopputuloksena on täysi rähinä, johon liittyvät Helvetin kamalimmat demonit ja Taivaan sotajoukot.

Samaan aikaan maan päällä rouva Pa saa hoidettavakseen lapsenlapsensa. Lapsi kuuluu jo kuolleelle tyttärelle, joka asuu helvetissä, joten ihan tavallisimmista kuvioista ei siinäkään ole kyse. Tähän kuvioon sotkeutuu myös Chenin demonivaimo Inari kotimäyränsä kanssa.

Kultainen lohikäärme oli kelpo tarina ja tähänastistisista komisario Chen -kirjoista vauhdikkain. Tapahtumat etenivät reippaasti kohti melkoisen mittavaa loppuhuipennusta. Hauskojahan nämä kirjat ovat, mutta totta puhuakseni alan vähän kyllästyä tähän sarjaan – voi olla, että seuraavaan Chen-kirjaan en enää tartu.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...