Rose Impey: Dinojengi : nosturi pelastaa päivän

Osta kirja itsellesi

Dinojengiläiset ahertavat taas. Tällä kertaa rakennuksen alla on talo Triceratopsien perheelle. Hommat sujuvat sinänsä moitteettomasti, pientä kuplintaa on ainoastaan työyhteisön henkilökemioissa. Kaunat kuitenkin unohtuvat, kun yhteisön uusin tulokas, harjoittelija Veikka Velociraptor, unelmoi itsensä suureen pinteeseen. Onneksi Bruno Brontosaurus nostureineen on valppaana ja uhkaavasta tilanteesta selvitään säikähdyksellä. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Dinojengi on kuvakirjasarja, joka varmasti löytää lukijakuntansa. Dinot ja isot koneet, mitä sitä moni lukijan alku muuta toivoisikaan. Meillä koneet eivät ainakaan tällä hetkellä ole se suurista suurin juttu, mutta tämä kirjasarja kiinnostelee joka tapauksessa. Ja mikäs tässä onkaan; hauskat hahmot ja pieni tarinantynkä, kyllä Dinojengi asiansa ajaa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...