Sarah Moore: Eilispäivän aarteet : lahjoja omin käsin

Osta kirja itsellesi

Eilispäivän aarteissa on 50 eritasoista tuunaustyötä vintagehenkisille ihmisille. Tämä kirja antaa vastauksen kysymykseen, mitä tehdä mummolan vintillä oleville kangaspaloille, napeille ja muille aarteille.

Kirjan alussa kerrotaan erilaisista ompelutekniikoista, kankaiden kierrättämisestä sekä perustarvikkeista. Kirja on jaoteltu selkeästi ja hakemisto löytyy sekä kirjan alusta että lopusta. Ohjeita löytyy niin koneella ompelemiseen kuin käsin ompeluun, kortteihin ja paketointiin, kaavoihin sekä askarteluun ja tuunaukseen. Ohjeita on myös eri vuodenaikojen sekä kalenterivuoden juhlien mukaan. Kirjan loppupuolella on myös lista erilaisista nettikaupoista, niin ulkoimaisista kuin suomalaisista.

Kirjan kuvat on herkullisia ja teksti selkeästi luettavaa. Tarvittavat kaavat löytyvät kirjan loppupuolelta. Jokaisen ohjesivun yläkulmassa on myös kerrottu tarvikkeista, joita työhön tarvitset. Tästä kirjasta löytyy ohjeita niin aloittelijoille, mutta myös niille jotka haluavat haastetta käsitöiden tekemiseen.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.