Parfyymien salat

Josephine Fairley ja Lorna McKay: Parfyymien salat : historia, valmistusmenetelmät ja 100 tärkeintä tuoksua

”Yhdelläkään toisella aistilla ei ole samankaltaista voimaa kuljettaa ajassa ja tilassa kuin hajuaistilla”, kirjoittavat Josephine Fairley ja Lorna McKay kirjansa esipuheessa. Totta onkin, että erilaiset tuoksut – ja hajut – tuovat muistoja hyvinkin kaukaa. Hyvien tuoksujen yksi muoto ovat tietysti parfyymit, joita käsillä oleva teos, käsittelee pe... Lue koko vinkki »
Koukkuleikki

Kat Coldin: Koukkuleikki : virkkaa lapsille

Lapsille on aina mukava tehdä käsin erilaisia asusteita ja vaatteita. Työt valmistuvat nopeasti, kun kyseessä on pieni malli. Koukkuleikki-kirja sisältää kolmisenkymmentä erilaista ohjetta pikku naperoille. Ohjeet ovat monipuolisia ja hauskoja. Eri vaikeusasteisiin jaotellut ohjeet sisältävät muun muassa erilaisia huiveja, neuleita, mattoja, tos... Lue koko vinkki »

Sarah Moore: Eilispäivän aarteet : lahjoja omin käsin

Eilispäivän aarteissa on 50 eritasoista tuunaustyötä vintagehenkisille ihmisille. Tämä kirja antaa vastauksen kysymykseen, mitä tehdä mummolan vintillä oleville kangaspaloille, napeille ja muille aarteille. Kirjan alussa kerrotaan erilaisista ompelutekniikoista, kankaiden kierrättämisestä sekä perustarvikkeista. Kirja on jaoteltu selkeästi ... Lue koko vinkki »