Nikki Van De Car: Ihanimmat vauvaneuleet : 28 helppoa ohjetta peitoista päähineisiin

Ihanimmat vauvaneuleet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nikki Van De Car kertoo kirjansa johdannossa, että hän käytti koko raskausaikansa taukoamattomaan neulomiseen saadakseen aikansa kulumaan nopeammin.

Kirja sisältää 28 ohjetta peittoja, puseroita, takkeja, lapasia ja päähineitä varten; mukana ovat myös makuupussi ja sellainenkin erikoisuus kuin tyttövauvalle neulottu vaaleanpunainen tutu. Suurin osa neuleista on toteutettu melko paksuista langoista ja ovat siksi kohtalaisen nopeatekoisia; langoista ovat eniten edustettuina Debbie Bliss ja Rowan, joita käsittääkseni saa aika hyvin Suomestakin, mutta mukana on myös muutamia eksootti­suuksia, joiden kohdalla neuloja joutunee pohtimaan korvaavia lankoja.

Mallit ovat pääosin yksinkertaisia ainakin kokeneemmalle neulojalle, ja aloittelijakin löytää varmasti selkeästi kirjoitetuista ohjeista omansa. Pitsi- ja palmikkoneuleiden ohjeet on esitetty ainoastaan sanallisesti, mikä saattaa häiritä kaavioihin tottuneita.

Kaiken kaikkiaan kirja on visuaalisesti kauniisti toteutettu ja varsin käyttökelpoinen vaikkapa lahjaksi tulevalle neulojaäidille.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...