Stéphane Garnier: Elä kuin kissa

Elä kuin kissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissoja joko rakastaa tai sitten on väärässä.  Kissa on olento joka tekee niin kuin huvittaa ja päämääränä on helppo elämä. Kissaa ei noin vain käsketä, se keksii hupia pienestä ja tekee mitä huvittaa – on niin ärsyttävää kun ei voi olla kissa. 

Elä kuin kissan sanoma on selkeä – elämästä voi nauttia ja aika helposti. Oikeastaan on helppoa olla onnellinen mutta ihminen tekee kaikkensa ollakseen onneton. Tarvitaan tietynlainen talo, tietyn palkkainen ammatti ja mahdollisimman eeppinen bucket list, jotta voi sanoa eläneensä. Kissat osaavat elää ilman taakkoja ja lähtevät pois jos olot ovat huonot. Ihmiset taas keräävät taakkoja ja velvollisuuksia, jotta voi kertoa kaikille kuinka paljon taakkoja ja velvollisuuksia on.

Elä kuin kissa ei ole mikään maailmaa mullistava elämäntapakirja. Monet neuvot ovat itsestään selviä, mutta ei se tarkoita ettei niitä kannattaisi kuulla tai lukea. Itse inhoan kaikenlaisia elämäntapa ja -ohjekirjoja, mutta luin tämän koska otsikossa on kissa – todella ovelaa. Kirja on myös ovela lahja stressaantuneelle kissan ystävälle. Onnellisuus on helppoa kun kuuntelee välillä itseään ja miettii mitä elämässä oikeasti tarvitsee.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 306 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...